Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Ο “Μιχάλης” είναι μία ψαροταβέρνα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων πελατών του. Η ξεχωριστή αισθητική του χώρου αντανακλά την ηρεμία της θάλασσας στο περιβάλλον και αντικατοπτρίζεται στη φυσιογνωμία του μενού. Το 1978 ξεκίνησε να υλοποιείται η ιδέα να δημιουργηθεί ένας χώρος στο πατρικό σπίτι δίπλα στην θάλασσα. Ποιοτικών υπηρεσιών στο φαγητό από τον Μιχάλη Λειβιδιώτη. Που έδωσε και το όνομα του στην επιχείριση όπως συνηθίζονταν εκείνη την εποχή. Ο Ζήσης Λειβιδιώτης, Υιός συνεχίζει την παράδοση της καλής κουζίνας με αύρα ανανέωσης και καλαισθησίας.

Ο χώρος μας

Ο χώρος υπηρετεί αισθητικά την άνεση, την, κομψότητα και τη διαχρονικότητα. Το ξύλο και η πέτρα σε αρμονική συνύπαρξη με το υγρό στοιχείο έχουν ως αποτέλεσμα την απόδοση μίας διακριτικής πολυτέλειες. Χαρακτηριστικό στοιχείο του χώρου είναι τα δυο τεράστια ενυδρεία, με τους ζωντανούς αστακούς, και τα τροπικά ψάρια που κατάλληλα φωτισμένα επιβάλλουν  την παρουσία τους στο χώρο, ενώ μία ολόκληρη βάρκα  αποτελεί πλέον το τραπέζι του καπετάνιου. Το μυθικό δεντρό της Αφροδίτης. Το τεράστιο ψηφιδωτό με το σήμα κατατεθέν της επιχείρησης. Το εντυπωσιακό πολύ μεγάλο κοχύλι από τα νησιά Φίτζι (τριντακνα), το υπέροχο και διακριτικό μπαρ και το σαλόνι υποδοχής, καθώς και το Humidor με τα πούρα χαρίζουν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Ο εξωτερικός χώρος δίνει την αίσθηση της συνέχειας του εσωτερικού χώρου, δημιουργώντας μία φυσική συνέχεια.

 

Ο «Μιχάλης» μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες και στα γεύματα εργασίας, με πολλές και διαφορετικές προτάσεις για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε. Πολύ κοντά στη βιομηχανική ζώνη αλλά και πολύ μακριά από το κλίμα που διαμορφώνεται σε χώρους εργασίας, ο Μιχάλης μπορεί να σας προσφέρει την διακριτικότητα, το άψογο σέρβις, την ποιότητα και την ηρεμία που απαιτεί η επικοινωνιακή σας στρατηγική.