Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τον Μιχάλη χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:

Μιχάλης
Παραλία Αυλίδας
Τηλ.: 22210 32314 & 32527
Email: mixalisavlida@gmail.com

qr-mixalis

Πώς θα έρθετε:

Από ΧΑΛΚΙΔΑ:
Άν ξεκινήσετε από Χαλκίδα, περνώντας την Υψηλή Γέφυρα στην πρώτη έξοδο για Βαθύ,και το εκκλησάκι του Αγ.Ραφαήλ φτάνουμε στα πρώτα φανάρια της διαδρομής προς Αθήνα. θα στρίψουμε αριστερά παίρνοντας τής γραμμές του τραίνου. Ακολουθώντας τις ενδείξεις φτάνουμε στην Παραλία Αυλίδος και κατευθυνόμαστε προς την Παραλιακή οδό Κανάρη. Ακριβώς μπροστά στο λιμανάκι.

Από ΑΘΗΝΑ:
Άν ξεκινήσετε από την Αθήνα με προορισμό την Χαλκίδα, θα ακολουθήσετε την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και περνώντας τα διόδια Σχηματαρίου, θα στρίψετε δεξιά ακολουθώντας την ένδειξη προς Χαλκίδα.Στην πρώτη έξοδο για βαθύ στρίβεται δεξιά και κατευθύνεστε προς το βαθύ και τον παλαιό δρόμο Αθηνών Σχηματαριου Χαλκίδος. Αμέσως Μέτα θα συναντήσετε φανάρια που θα στρίψουμε δεξιά παίρνοντας τής γραμμές του τραίνου. Ακολουθώντας τις ενδείξεις φτάνουμε στην Παραλία Αυλίδος και κατευθυνόμαστε προς την Παραλιακή οδό Κανάρη. Ακριβώς μπροστά στο λιμανάκι.

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 149740222000 | ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΚΕ | ΜΕΛΗ: ΖΗΣΗΣ ΛΕΙΒΙΔΙΩΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΙΒΙΔΙΩΤΗ | ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΖΗΣΗΣ ΛΕΙΒΙΔΙΩΤΗΣ